SK Louky – FK Luhačovice 3 : 0 (0 : 0)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

První mistrák sezony na domácím hřišti jsme zvládli, nebylo to však jednoduché. První poločas nebyl z naší strany moc přesvědčivý, ve hře hodně nepřesností a nedůslednosti.

Sestava: Neubauer, Welyt, Kašný, Kuchárek, Machala, Horák, Sedláček, Vyoral, Sadil, Štípek, Kocourek, Janota, Pavelka, Laciga, Ševčík, Látal.

Od začátku zápasu nám chyběl v základu zraněný Martin Pavelka a naše hra nebyla dobrá. Soupeř hrál nebojácně a dokud měl sílu byl nám hodně nepříjemný. Poločas bezbrankový na gólovky jsme vedli.

Do druhé půle jsme vletěli v lepší formě. Střídající hráči hru rozhýbali a prvním výsledkem byla pěkná akce Martina Janoty z levé strany, kterou zastavil soupeř penaltovým zákrokem. Balon si připravil Peťa Sedláček a jistě ji proměnil. Vedení bylo těsné a soupeř pořád „kousal“. Až do standartky, zahrané kvalitně Marťou Pavelkou, kdy po závaru ve vápně soupeře dobře zakončil Radek Laciga. Tímto jsme zápas „zlomili“ a od této chvíle jsme už bavili domácí fandy. Skore zápasu dopsal znovu Radek Laciga po výborné individuální akci Martina Pavelky. Důležité body zůstaly po zásluze doma. Treninky beze změny Po, Stř, Čtv na 16,30 hod, v sobotu 22. 8. 2015 hrajeme o další body v Holešově v 10,00 hod.

Fotbalu ZDAR.


Napište reakci