SK Louky – Uherský Brod 4 : 3 PK (2 : 1)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

Soupeř bodově na naší úrovni, který nás na podzim doma „vyškolil“ a s přehledem porazil. Doma jsme se však vzepřeli a po taktickém výkonu nakonec brali 2 body po penaltách.

Sestava: Neubauer, Welyt, Kašný, Kuchárek, Pavelka, Horák, Sedláček, Kocourek, Sadil, Hercik, Janota, Vyoral, Štalmach, Látal, Segrado.

Do zápasu naše mužstvo vstoupilo aktivně a hlavně Lukáš Horák dobře pronikal naší pravou stranou. Po jednom z průniků nádherně našel balonem pod sebe Šimona Hercika, který míč skvěle uklidil do branky soupeře. Naše aktivní hra pokračovala a v 18′ po hře rukou kopeme penaltu, kterou Víťa Kocourek bezpečně proměňuje. Vedeme 2:0 ale soupeř zápas nepouští a ještě v 1. půli snižuje na 2:1 z přímého kopu.

Druhý poločas už hru více držel soupeř a naše mužstvo začalo odcházet fyzicky. To vedlo k šancím, kterými Broďané otáčí skore na 2:3 a zdá se, že na zvrat už nemáme sílu. Po nedorozumění v obraně hostů však šanci dostáváme a Peťou Vyoralem srovnáváme na 3:3. Jde se do penalt, naši exekutoři jsou bezchybní a k druhému bodu nás výborným výkonem pošle Tomáš Neubauer.

Díky za výkon.

Fotbalu ZDAR.


Napište reakci