SK Baťov – SK Louky 0 : 2 (0 : 1)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

Výsledek skvělý, výkon mužstva taky. Byl to však velký boj, který jsme zvládli …

Sestava: Neubauer, Ševčík, Kašný, Kuchárek, Štípek, Pavelka, Kocourek, Sedláček, Horák, Welyt, Hercik, Janota, Vyoral, Štalmach, Sadil, Segrado

Zápas jsme začali sebevědomě a snad ve 2′ si Martin Pavelka v náběhu převzal míč za obranou soupeře, střela však mířila nad branku. Od prvních minut to byl boj ve středu hřiště, domácí hledali přihrávkami svého urostlého útočníka, náš tým se snažil o kombinaci. V 5′ zahrává Martin Pavelka výborně roh z pravé strany, míč si najde Víťa Kocourek a hlavou nás posílá do vedení. Soupeř je trochu zaskočený vývojem, nicméně s podporou větru se snaží o korekci skore. Náš tým hraje kolektivně, hráči si pomáhají a do vyložené šance Baťov nepouští.

Ve druhé půli souboj pokračuje, sestavu trenér ve velkém vedru oživuje střídáními a na obou stranách si mužstva vytváří příležitost ke skórování. Zápas jde do finále a v první minutě nastavení předvede nádherný průnik levou stranou Martin Štípek, výborně odcentruje a Martin Janota skvěle zakončí – 2:0 a konec zápasu, který se nám povedl.

Díky za výkon a body.

Fotbalu ZDAR.


Napište reakci