SK Louky – Kunovice 0 : 2 (0 : 2)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

Ve 12. kole KP nás doma čekal vedoucí tým z Kunovic. Potvrdil svou kvalitu a fotbalovost. Motivoval samozřejmě i naše mužstvo, bohužel, současná forma nám neumožnila bodový zisk. Tolik nevynucených individuálních chyb, odevzdaných míčů soupeři, jsme zatím v žádném zápasu této soutěže neměli …

Sestava: Neubauer, Welyt, Kuchárek, Kašný, Machala, Štípek, Vyoral, Sedláček, Sadil, Kocourek, Pavelka, Janota, Horák, Laciga, Segrado.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a nebojácně, fotbalová kvalita však byla jen na straně soupeře. Hned v úvodu předvedl jednoduchou a rychlou kombinaci středem hřiště s výbornou finální narážečkou a prohráváme 0:1. Herně stále jsme v zápasu, snažíme se o vyrovnání, soupeř nás výborně napadá a naše „kvalita“ na míči, pohyb a nabídka nestačí na tvorbu šancí. Zase hrozíme jen po standarkách, soupeř je však řeší bez větších problémů. Po jedné ze svých standartek nám odskakuje na skore 0:2 a tak končí i poločas.

Víme, že jeden gól by nás opět vrátil do zápasu, bohužel ani jednu šanci si netvoříme. Obě mužstva postupně střídají sestavu a zápas se dohrává v podobném duchu až do jeho konce. Za tuto porážku se „věšet“ nemusíme, soupeř nás přehrál fotbalem, jeho týmovým, aktivním pojetím s kvalitou na balonu, v pohybu a kombinaci.

P.S. Ten z vás, který rozkopl v naší kabině koš na dresy, koupí nový a dodá jej do kabiny. Termín má do čtvrtku 29.10. 2015!

Fotbalu ZDAR.

 

 


Napište reakci