Uherský Brod – SK Louky 3 : 1 (2 : 0)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

11. kolo soutěže odehrálo náše mužstvo na půdě Uherského Brodu. Hráli jsme proti týmu, který měl v tabulce stejný počet bodů jako mi – při pohledu na herní projev, pohyb bez míče, práci s míčem … tomu bylo těžké uvěřit.

Sestava: Neubauer, Welyt, Kuchárek, Kašný, Machala, Horák, Vyoral, Sedláček, Pavelka, Laciga, Štípek, Kocourek, Janota, Segrado.

Od začátku zápasu hrálo fotbal jen mužstvo domácích. Z naší strany to byla parodie, individuální chyby, mizerný pohyb bez míče, neexistující nabídka do kombinace. Po našich chybách a nedohraných situací soupeř dvakrát skoroval  už v první půli. Při životě nás držel jen Tom v brance.

Do druhé půlky soupeř střídal 2. a 3. hráče v poli a možná i to nám pomohlo opticky vyrovnat hru. Šanci jsme si nevytvořili žádnou, relativně ohrožovali branku jen při standartce … Po jedné z nich korigoval skore Víťa Kocourek. Kdo by si myslel, že nás to nakopne k závěrečnému tlaku – ten se mýlil. Snad ani ne do minuty nám soupeřův hráč vede míč kolem celého velkého vápna pod „odborným“ dozorem Vl. Welyta, bohužel i s míčem je rychlejší než náš hráč bez míče – 3:1 a vytoužený konec tohoto našeho představení – jedním slovem ostuda a velký dík Tomovi v brance, že nás tak dlouho držel ve hře.

Fotbalu ZDAR.


Napište reakci