Brumov – SK Louky 3 : 1 (2 : 0)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

K prvnímu utkání krajského přeboru 2015/2016 jsme zajeli do Brumova. Čekal nás kvalitní soupeř, věkově mladší než náš tým.

Sestava: Neubauer, Welyt, Kuchárek, Kašný, Vyoral, Machala, Sedláček, Pavelka, Sadil, Štípek, Kocourek, Janota, Horák, Laciga.

Utkání začalo aktivní hrou domácích a pozorným bráněním našeho celku. Brumov byl lepší na míči a hlavně v pohybu bez míče. Tím nás dostával pod tlak a nutil k chybám. První velká chyba vedla k penaltě, kterou domácí proměnili a ujali se vedení. Obraz hry se neměnil a po hezké kombinaci a našem nedohrání v defenzívě jdou domácí do stavu 2:0 cca ve 30′ zápasu. Dohráváme poločas a máme co napravovat.

Do druhé půle vstupujeme aktivněji a brzy nás odmění Marťa Janota krásným gólem po přesném uvolnění Peti Sedláčka. Rázem měníme obraz utkání a v této fázi zápasu jsme domácím důstojným soupeřem. Poslední čtvrtina zápasu je však zase brumovská a po obrovském váhání v našem vápně, nerozhodnosti a nedůrazu si v podstatě dáváme vlastní gól a skore zápasu je završeno na 3:1 pro domácí. Premiéru ve vyší soutěži máme za sebou a nemusíme se stydět. Hráči, kteří mají větší treninkové absence asi sami cítí, že bez zlepšení docházky to nepůjde a stanou se naším slabým místem. Treninky beze změny, v neděli 16. 8.. 2015 nás čekají v domácím prostředí Luhačovice.

Fotbalu ZDAR.


Napište reakci