SK Louky – TJ Zdounky 4 : 1 (2 : 1)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

První mistrák nové sezony v nové KS dorostu sk. B je za námi. Byl poznamenán prázdninami – nám chyběli 3 hráči ze „základu“, soupeř zase nastoupil v 9 hráčích! Situaci trochu vyvažovala skutečnost, že za Zdounky v podstatě hráli jen starší dorostenci, zato náš tým nastoupil s šesti hráči ročníku 1999 v základu.

Sestava : Neubauer, Sadil, Kašný, Machala, Mican, Vyoral, Štípek, Kadlík, Kuchárek, Hasslöcher, Sedláček, Blaha, Zavadil

Vstup do zápasu nám vůbec nevyšel. Oslabenému soupeři jsme nechali iniciativu, ten přidal důraz i pohyb a výsledkem bylo jeho vedení 0:1. Od poloviny první půle jsme hru postupně vyrovnali a také otočili skore. Nejprve agilní Robert Kadlík po výborném náběhu vyrovnal a pak Ellias Hasslöcher po individuální akci poslal tým do vedení 2:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Druhý poločas jsme už soupeře nenechali nadechnout. Brzy přidal po dorážce Tomáš Mican třetí branku a skore pečetil znovu Robert Kadlík – 4 :1. Za přístup k zápasu a vůli po vítězství jste se odměnili 3 body – to je skvělé. Výborné je, že ročník 1999 v sestavě, se výborně prezentoval – to může být do budoucna naše velká deviza.

Treninky Ut a Čtv na 17,00 hod.

FOTBALU ZDAR!

 

 


Napište reakci