Mladcová – SK Louky 3 : 3 (2 : 2)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

Sestava : Blaha, Welyt, Sadil, Suchánek, Trnka, Malota, Řeha, Pavelka, Sedláček, Kuchárek, Horák, Segrado, Štípek, Vyoral, Mican.

Nedělní derby na Mladcové nám herně moc nevyšlo. Každý zápas je jiný, každý má unikátní scénář. Mladcová nás od začátku přehrávala a po cca 15 min jsme prohrávali 2:0. Zdálo se, že je po zápase. Trenér však hrábl do rozestavení hráčů, šel do rizika a to se vyplatilo. Po standartce snižujeme na 2:1 Pavlem Trnkou, který se dobře zorientoval v „tlačenici“ před brankou. Zaskočeného soupeře dále tlačíme a ještě do poločasu srovnáváme Petrem Sedláčkem na 2:2.  Tak končí i poločas.

Do druhého poločasu vstupujeme s tím, že doděláme svou práci a zvítězíme. Po odvážném průniku Marti Pavelky a faulu na něj kopeme penaltu a Ondra Malota ji zkušeně proměňuje – vedeme 3:2 a povedl se dokonalý obrat ve vývoji zápasu. Není však jeho konec a Mladcová se do nás pouští s cílem neprohrát. Hraje se většinou na naší půli, soupeř má spoustu standartek a jednu z nich proměňuje – 3:3. Objektivně řečeno – dosáhli jsme na maximum možného, s bodem musíme být tentokrát spokojeni. Mužstvo opět dokázalo zvrátit průběh skore – v této sezoně snad po patnácté? Nemám to spočítané ale to je na nás obdivuhodné – díky za výkon.

 


Napište reakci