TJ Juřinka – SK Louky 1 : 1 (1 : 1)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

Sestava: Trnka, Welyt, Sadil, Suchánek, Malota, Kadlík, Řeha, Pavelka, Slováček, Sedláček, Kuchárek, Horák, Štípek, Segrado, Mican, Neubauer

První ze tří „zápasů pravdy“ na hřištích soupeřů  v závěru sezony je za námi. Soupeř potvrzoval své kvality, náš tým však obstál. Začátek zápasu možná ovlivnila velmi vysoká tráva na hřišti a s tím spojené horší vedení míče. Po cca 10 min hry jsme se už přizpůsobili podmínkám a sehráli určitě nejpovedenější poločas „jara“. Výborně založené útoky po stranách byly velmi nebezpečné pro domácího golmana a jeden z nich zásluhou Jardy Suchánka skončil v domácí síti 0:1. Domácí dobře kombinovali a taky vytvářeli tlak na naši svatyni. Fotbal měl parametry, hra se přesouvala od branky k brance a po jednom ze závarů před tou naší, domácí srovnavají na 1:1. Tempo zápasu neumdlévá a v závěru poločasu se náš „Robén“ Kadlík neohroženě pouští přes půl hřiště do soupeřova vápnaj je faulován a kopeme penaltu. Tu bohužel domácí golman „Malimu“ vyráží a jde se do kabin.

Druhý poločas domácí touží rozhodnout zápas ve své vítězství, nám se však velmi otvírá prostor pro nebezpečné brejky. Hra se přelévá od branky k brance na obou stranách jsou gólovky, skore se už ale nemění. Byl to z obou stran velmi dobrý fotbal, výborně jej odpískal i pan rozhodčí. Dík za přístup k zápasu i výkon – jen tak dál!

 

 


Napište reakci