SK Lidečko – SK Louky 2 : 2 (0 : 1)

Zařazeno v: Tréninky Autor: Petr Lhotský

Čtvrtý zápas jarní části soutěže nás poslal do Lidečka. Domácí celek zdobilo mimo jiné jarní vítězství nad Mladcovou 2:0 a tak jsme nemohli v naší současné „fazoně“ čekat jednoduchou cestu za třemi body… Výsledkem byla nakonec pro nás „šťastná“ remíza a jeden bod.

Sestava : Trnka, Welyt, Suchánek, Malota, Kadlík, Řeha, Pavelka, Slováček, Sedláček, Kuchárek, Horák, Laciga, Mican, Sadil, Neubauer.

Do zápasu jsme vstoupili velmi vlažně. Soupeř držel iniciativu, byl rychlejší a důraznější, nám se kombinace nedařila. Někteří naši hráči nastoupili nedoléčení a těm nemůžeme nic vyčítat. Jiní byli v pořádku ale mužstvu nepomohli, další se zranili v průběhu zápasu. V první půli jsme jednou inkasovali po nedůrazu v obranné fázi. Během přestávky proběhlo nucené střídání Petra Sedláčka a Jardy Suchánka, brzy po začátku 2. půle, musel pro zranění z hřiště i Ondra Malota.                                                                                                                                                                                                             Vyrovnání zařídil výborně zahraným přímákem Martin Pavelka. Bohužel brzy poté jsme zase nechali domácí projít naší pravou stranou, míč se vápnem dostal až na levou a domácí opět vedou 2:1. Zdálo se, že je hotovo. Pár minut do konce a náš projev nebyl moc dobrý. Spásou se stal domácí volejbalista, který zahrál ve vlastním vápně nesmyslně rukou a nabídnutou penaltu proměnil jeden z mála bojovníků v našem týmu Martin Pavelka. Pro nás tentokrát zlatý bod. Náš tým se stává lazaretem, některé individuální výkony už jdou nahoru, někteří byli úplně mimo …

Fotbalu ZDAR.


Napište reakci