SK Louky – FC TVD Slavičín 2 : 1 ( 1 : 1)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

Třetí jarní zápas a druhý domácí nás opět nezastihl v pohodě a formě. Herně se trápíme, fotbalových věcí je málo … Sestava : Trnka, Welyt, Sadil, Suchánek, Malota, Kadlík, Řeha, Pavelka, Sedláček, Kuchárek, Horák, Neubauer, Segrádo, Mican, Laciga, Slováček

Zápas začal naší mírnou převahou, která přinesla přímák Ondry Maloty a pohotovou dorážku Martina Pavelky,  (5´ 1:0).  Poté soupeř hru vyrovnal  a z dalšího přímého kopu – skvěle zahraného přes naši zeď vyrovnal skore (16´1:1).  Brzy po tom odstupuje pro zranění Ondra Sadil.  Přibližně ve 30´utkání jde Slavičín do 10 hráčů (červená karta po 2. žluté) a cca ve 33´trefuje Marťa Pavelka tyč soupeřovy brány. Tak končí poločas.

Druhá půle je ve znamení našeho stálého i když bezzubého tlaku. Soupeř se snaží o brejkové situace – rovněž bez úspěchu. V 70´je po srážce a kontaktu s kopačkou soupeře nepěkně zraněn Jarda Suchánek a musí odstoupit (Jardo přejeme rychlé uzdravení a návrat do týmu).                              Blízký konec utkání zvyšuje náš tlak na soupeře a vrcholí odvážným průnikem Martina Pavelky do vápna, faulem, nařízeným pokutovým kopem, spolehlivou exekucí v podání Ondry Maloty a našim zaslouženým vítězstvím (87´2:1).

Soupeře jsme přetlačili a to je dobře. Snad nalezneme i herní pohodu z podzimu. Věřím, že lepšící se terény hřišť nám v dalších zápasech půjdou k duhu a fotbalově se zvedneme. Připomínám úhradu „příspěvků“ pro dlužníky!
FOTBALU ZDAR!

 

 


Napište reakci