SK Louky – TJ Juřinka 3 : 4 (3 : 3)

Zařazeno v: Zápasy Autor: Petr Lhotský

Těžce se mi píše komentář k poslednímu domácímu mistráku. Porazili jsme se sami, bohužel i to k fotbalu patří …

Sestava : Neubauer, Welyt, Řeha, Sedláček, Kadlík, Suchánek, Malota, Marušák, Pavelka, Trnka, Horák, Sadil, Menoušek, Mican, Segrádo

           Tentokrát nám chyběly už 3 opory základní sestavy (Lendler, Kuchárek, Šíma), přesto jsme vstoupili do utkání výborně. Po standartce už v 5′ se ujímáme Martinem Pavelkou vedení 1:0. Už v 10′ po chybě v rozehrávce nabízíme soupeři vyrovnání 1:1. Vývoj skore je dynamický, 15′ a Ondra Malota zvyšuje z penalty na 2:1, 18′ a Jarda Suchánek zvyšuje na 3:1. Už 23′ min přináší branku soupeře na 3:2 a v 33′, po nedorozumění v obraně nám soupeř srovnává na 3:3. Tak končí i první půle. Soupeř hraje jednoduše s dlouhými nákopy míčů a bohužel je silný v osobních soubojích, žádná velká fotbalovost ale důraz a tlak na míč. Náš tým předvádí pohledný fotbal s mezihrou, sráží nás však vlastní chyby.

           Do druhé půle vstupujeme viditelně zaskočeni vývojem zápasu. Soupeř toho využívá a v první polovině 2. půle nás přetlačuje opět převahou v osobních soubojích. V útočné fázi neudržíme hru, balony se nám vrací a nevypadá to dobře. Zhruba v polovině 2. půle však přebíráme iniciativu, víc držíme hru na soupeřově půli a tlačíme se do koncovky. Branka však nepadá a navíc těsně před koncem zápasu nás soupeř trestá s ojedinělé situace po dlouhém nákopu a nedorozumění v naší obraně. Nebereme ani bod. Rychle zapomeňme a pojďme se o tyto „ztracené“ body porvat v sobotu v Provodově.

 


Napište reakci