LOUKY – JUŘINKA 6:3 /2:1/

Zařazeno v: Tréninky Autor: Admin

Sestava: Blaha, Řeha, Valerián, Kucharek, Kadlík, Lendler, Marušák, Pavelka, Šíma, Kolomazník, Trnka. Střídali : Dalajka, Machala.
Jak vidno – na postu brankaře si odbyl premieru Adam Blaha ze žáků a mimochodem vůbec nezklamal. Chyběl nám i zraněný Malota, který si již tuto sezonu nezahraje. Se sebezapřením hrál i Pavelka, beroucí antibiotika. Kolomazník měl po nemoci za sebou pouze jeden trenal. I tak jsme ale natáhli naši šňůru beze ztráty bodu na 4 zápasy. Nebylo to ale snadné.
Zápas začal později, neboť se nedostavil delegovaný sudí a bylo nutno nasadit oddílového rozhodčího Zelinku a tím pádem překopat domácí realizační tým.
Brzy po úvodním hvizdu jsme se ujali po Reného brance vedení – 1:0. Hosté však za 10 minut srovnali na 1:1. První poločas se hrál oboustranně bezstarostně. Útočící hráči obou klubů se až moc snadno dostávali k zakončení a nechávali vyniknout golmany. Atraktivní pro diváky, ale infarktozní pro lavičku. Do kabin jdeme přeci jen s vedením 2:1 po Lendlerově brance v 38.minutě.
Jestliže si diváci pochvalovali atraktivitu zápasu doposud – ve druhém poločase je teprve čekal brankostroj – díky bohu hlavně ze strany SK LOUKY.
V 60.minutě nejprve z penalty navyšuje Lendler na 3:1. Vzápětí však ze stejné situace, tedy z penalty, hosté snižují na 3:2. V 75.minutě utíná však naděje Juřinky na bodový zisk rozdílovým golem na 4:2 střídající Dalajka. Navíc následně o tři minuty přichází chvíle pro Tondu Kolomazníka – 5:2. Tentýž hráč přidává další hřebík do rakve hostí v 87. minutě – 6:2. Pár okamžiků před koncem utkání Juřinka kosmeticky upravuje na 6:3.
Díky za bojovný výkon. Hektické utkání s hokejovým výsledkem se muselo divákům líbit. Hůř se to však snášelo nervovému systému domácích funkcionářů. Ale : konec dobrý – všechno dobré. Díky i fanouškům za skvělou atmosféru.
K dalšímu mači zajíždíme již v sobotu do Valašské Polanky. Jede se autobusem – o čase odjezdu se dovíte včas ZDE.
DĚKUJI ZA POZORNOST – NOSTE PŘÍSPĚVKY.


Napište reakci