LOUKY – TEČOVICE 5:2 /3:1/

Zařazeno v: Tréninky Autor: Admin

Sestava: Abrahám, Řeha, Valerián, Kuchárek, Kolomazník, Lendler, Marušák /78-Machala/, Kadlík, Pavelka, Trnka /46-Šíma/, Malota /88-Menoušek/.
Po naší vítězné misi v Malenovicích by se mohlo zdát, že poslední tým tabulky – Tečovice, bude pro nás snadným soustem. Opak byl pravdou a naše výhra se nerodila vůbec lehce.
Jelikož se vítězná sestava nemění – uzdravivší se Šimi prozatím zůstal na lavce, ale dostal se do hry ihned na počátku druhé půle. Oboustranně nesmělý začátek uťal v 10.minutě hostující Vopatřil dorážkou odraženého míče po přímáku a zkazil tak Abrovi třetí nulu v řadě – 0:1. To domácí tým trochu probralo z letargie a začali jsme hrát více dopředu, bohužel to skřípalo v zadních řadách a nebýt Abra, mohlo být vymalováno. Naopak v minutě číslo 23 udeřil Martin Pavelka – 1:1. O 7 minut později tentýž hráč otáčí skore na 2:1. Tři minuty před koncem poločasu navyšuje Lendler na 3:1. Skorem /nikoli hrou/ uklidněni mizíme do kabin.
Obraz hry se ani v druhém poločase nemění. Snad jen my máme o něco více ze hry, neboť nastoupivší Šimi dělá problémy tečovským bekům svou rychlostí. V 75.minutě zvyšuje Malota na 4:2 a zdá se být rozhodnuto. 2 minuty nato však sudí nařizuje proti nám značně kontroverzní penaltu a je to 4:2. V 87. minutě však Robin Kadlík uklidňuje situaci a hlavou /panečku/ dává na konečných 5:2.
Díky za solidní výkon, i když ve srovnání se čtvrtečním mačem chyběl jaksi elán a vysoké nasazení. Je vidno, že pocit toho, že prostě musíme vyhrát, nám hodně svazuje nohy. Jedeme dál. Následující mistrák hrajeme až za 14 dní doma proti Juřince. Trenaly jako vždy /úterý + pátek od 17:30/.
Noste příspěvky.
Akční zprávy na tomto blogu.


Napište reakci