TEČOVICE – LOUKY 5:0 /2:0/

Zařazeno v: Tréninky Autor: Admin

Sestava: Abrahám, Trunkát /67-Kolomazník/, Valerián, Řeha, Kadlík, Lendler, Pavelka, Kamenčák /46-Šíma/, Šoman /55-Trnka/, Malota, Donaczi /75-Sadil/.
Tak tohle derby se nám opravdu nepovedlo. V jediném odehraném utkání naší soutěže /všechny ostatní zápasy byly odloženy/ nás domácí vyškolili v produktivitě a na terénu, který hraničil s regulérností, zaslouženě urvali 3 body a odsunuli nás na poslední místo KSD.
Přitom prvních 25 minut jsme tečovské nepustili z jejich poloviny hřiště. Ale ani Šomiho přímáky a zapeklité situace před jejich golmanem nevedli ke kýžené brance. A tak, jak už to u našeho týmu chodí, po prvním osmělení a přechodu do útoku, vstřelili vedoucí branku naši soupeři. Po rohu a po naší neschopnosti odstranit míč do bezpečí vrací domácí hráč odražený míč za Abrkova záda – 1:0 /30.min/. V tuto chvíli jsme přestali hrát a v minutě č.36 opět po rohu nepokrytý útočník hlavou zvyšuje na 2:0. Ve 40. minutě jde Dan Donaczi sám na golmana domácích, ale nedává a tak se jde do šaten za stavu 2:0.
Ve druhé půli nám již scházejí fyzické a po brankách Tečovic /49- 3:0 a 55-4:0/ i psychické síly. Totální zkázu završujeme vlastní brankou v 73.minutě.
Nyní musíme sebrat síly a důstojně zakončit podzimní část sezony. Všichni víme, že to bude těžké, vždyť hrajeme s Malenovicemi, ale potrenujem a uvidíme.
Trenaly zůstávají v platnosti.
Noste příspěvky – 100kč/měsíc.


Napište reakci