HOLEŠOV – LOUKY 4:0 /2:0/

Zařazeno v: Zápasy Autor: Admin

Vedoucí mužstva
Sestava : Abrahám, Valerián, Lendler, Kadlík, Řeha, Kamenčák /63-Kolomazník/, Pavelka /80-Sadil/, Trnka /85-Mican/, Šoman, Malota /62-Slováček/, Šíma.
Jak je vidět, do Holešova jsme dorazili v silné sestavě a to jsme ještě šetřili Trunkyho, který by měl nastoupi až doma s Hovězím. Jel s námi alespoň jako psychologická podpora na lavičku. Ovšem z domácích šel strach po jejich posledním vystoupení na Mladcové, kde vyhráli.
To ale naše borce nerozhodilo a hned zpočátku zatlačili soupeře na jeho půlku a aktivním presinkem je nepustili do nějaké vážnější akce. Gol jsme ale nedali a tak z první nebezpečnější situace, kdy se domácí útočník ocitl po rychlé kombinaci sám před Abrem ,skorovali holešovští – 1:0 /16min/. O šest minut později to bylo již 2:0, kdy jsme opět nepokryli domácího hráče ve vápně a po centru z pravé strany navýšili své vedení. Skore se již do poločasu neměnilo a to i díky Abrovým gymnastickým zákroků.
Druhý poločas – jako přes kopírák. Zpočátku domácí tlačíme, ale branky dávají oni. 52 minuta – únik po levé straně /ofsajd ?/ – 3:0. Pak se dlouho nic neděje, síly na zvrat již docházejí, následují více či méně vynucená střídání a domácí 7 minut před koncem uzavírají účet utkání na 4:0.
Jak řekli trenéři. Hra se již lepší, kombinačně jste na tom dobře, ale chybí fyzička a s ní i důraz jak v ofenzivě tak v defenzivě. Teď se musíme připravit na naše další domácí vystoupení v neděli dopoledne proti Hovězímu.
Trénujte!
Makejte!
Učte se!
Noste příspěvky!
KONEC HLÁŠENÍ.


Napište reakci